Μετάφραση

Καλύπτουμε ευρεία γκάμα μεταφραστικών υπηρεσιών. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε:

Τεχνικές μεταφράσεις Νομικά κείμενα Οικονομικές μεταφράσεις Ιατρικές μεταφράσεις Διατριβές Προσωπικά έγγραφα – ιδιωτικές επιστολές Βιογραφικά Συστατικές επιστολές Άρθρα δημοσιογραφίας Δημοσιεύσεις Βοηθητικά – επιστημονικά εγχειρίδια Εκθέσεις Προσφορές Τιμοκατάλογοι Οδηγίες συνελεύσεων Μεταφράσεις ιστοσελίδων Μεταφράσεις προσωπικών ιστολογίων (blogs) Λογοτεχνικές μεταφράσεις

Ειδικότερα στις λογοτεχνικές μεταφράσεις, διαθέτουμε μεγάλη εξειδίκευση και προσωπική, κατοχυρωμένη άποψη, σχετικά με τις απαραίτητες προϋποθέσεις επιτυχούς μετάφρασης: Στη λογοτεχνική μετάφραση απαιτείται κατανόηση της πένας του συγγραφέα, λογοτεχνικό ταλέντο, μεράκι και αγάπη για τη γλώσσα, μελέτη των χαρακτήρων που πλάθει ο συγγραφέας και ανάλυση των μεταφορικών χρήσεων των λέξεων. Ο χαρακτήρας του συγγραφέα, το ιδιαίτερο ύφος του, η δεξιοτεχνία του πρέπει να είναι εμφανή στη γλώσσα-στόχο, δίνοντας ένα κείμενο που ρέει αβίαστα, διαβάζεται ευχάριστα και διατηρεί πάντα ως βάση τον πολιτισμό της γλώσσας-στόχου.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο της λογοτεχνικής μετάφρασης μας δίνει τα απαραίτητα εφόδια ώστε να επιτύχουμε την ακριβέστερη ισοδύναμη προσέγγιση του μηνύματος της γλώσσας-πηγής στη γλώσσα-στόχο, μεταφέροντας τόσο τις έννοιες όσο και το ύφος, τις ιδέες και τα μηνύματα.

Η επιμέλεια της μετάφρασης σας γίνεται είτε δωρεάν, είτε με χωριστή προσφορά, ανάλογα με το μέγεθος και την ιδιαιτερότητα του κειμένου και πάντα στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς. Σε περίπτωση που η μετάφραση έχει ήδη ολοκληρωθεί από άλλο μεταφραστή, μπορούμε να αναλάβουμε ως μεμονωμένο έργο την επιμέλεια των κειμένων σας.


Γλώσσες: Από Αγγλικά σε Ελληνικά.